Пула - Лято 2018 Самолетна програма
от Варна с 3 нощувки

4 дни/ 3 нощи

цени от: 348.00 €
ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА
Пакетните цени включват:
 • Чартърен полет Варна - Пула - Варна
 • Трансфер летище - хотел - летище
 • 3 нощувки на съответната база изхранване
 • Летищни такси (Съгласно промените в чл. 80 от Закон за туризма в цената са включени летищни такси - 39 евро на човек)
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 години)
 • Изпращане от представител от агенцията на летище Варна
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
Пакетните цени не включват:
 • Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу)
 • Туристическа градска такса - заплаща се предварително от България или на място на рецепция, в зависимост от политиката на хотела.
 • Допълнителни екскурзии - заявяват се и се заплащат предварително в България. Цената на допълнителните екскурзии заявени на място е 25 % по-висока.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "Алианц България", гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Полетна информация:
Заминаване с полет BUC533:

15:40 Варна - 16:30 Пула

Връщане с полет BUC534:

17:20 Пула - 19:50 Варна

Авиокомпания:

Bulgaria Air Charter

Адрес на авиокомпанията:

гр. София, ж.к Горубляне, ул. Павел Красов 35

Тип самолет:

MD 82

Условия за ранно записване:
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
 • Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
 • В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.
Общи условия:
 • Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по-малко.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
 • В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
 • Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Забележка:
 • Минимален брой за осъществяване на пътуването - 100 човека
 • Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 7 дни преди отпътуване
 • Начин на плащане: 30 % депозит при записване, доплащане 20 дни преди датата на отпътуване
 • Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт или лична карта
 • Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители
 • Визов режим: няма изисквания за визи
 • ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Алианц България".
 • Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те. Ако има такова изменение, информация за стойността му се публикувана 20 дни преди датата на съответния полет и тази информация се предава на клиентите за този полет и те могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди отпътуването в агенцията, където са направили резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/.
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 600 долара на тон; Риека: 600 долара на тон.
 • Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна - Риека /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Риека - Варна/.
За Хърватия - Истрия, Къде, кога, какво ?
Подарете си една чудесна ваканция в Хърватия, която ще ви зареди с положителни емоции и незабравими спомени. Хърватия е разположена на брега на приказното Адриатическо крайбрежие. Страната е благословена със 1185 слънчеви и живописни острова, както и с една от най-прелестните и чисти плажни ивици в Европа. Хърватия е любима дестинация на милиони туристи от цял свят и независимо дали ще изберете Дубровник, Пула, Пореч, Умаг, Опатия, Ровин или някой от по-малко известните курортни градчета, Хърватия ще ви посрещне с изобилие от красиви плажове, очарователни ресторанти и кафенета и пулсиращ нощен живот. Тя е пленяваща с древната си хилядолетна история и култура и с невероятните си природни съкровища. И към всичко това като прибавим уникалната местна кухня-  микс от различни кулинарни течения, както и страхотното гостоприемство, комбинацията става неустоима.
Курортите на Истрия:
Пореч е сред най-известните туристически дестинации в Истрия. Градът успешно балансира автентичния чар на малък крайбрежен град, изпълнен с великолепни исторически обекти, тридесет и седем километрова зашеметяващата брегова линия, широк спектър от възможности за настаняване в прекрасни хотелски комплекси, заобиколени от девствена природа и плажове, подходящи за всеки вкус. Пореч е любимо място и за ценителите на историята, той е град с дълга история. Тук и до днес се усеща римското присъствие в архитектурно отношение, примесено с бароков стил. Комбинацията от великолепни и чисти плажове, живописни заливи, обитаеми е необитаеми острови, гарантират запомняща се почивка за всеки турист. Дилемата пред която са изправени посетителите тук е да прекарат деня на плажа в кристалните води на Адриатика, в компанията на нежния морски бриз или да се отдадат на лежерна разходка в град изпълнен с история, на чаша ароматно местно кафе, или изстудено бяло вино „Малвазия“, в някой от многобройните ресторанти, сгушени в малките улички.
Ровин е най-романтичното място в хърватското средиземноморие, съхранило и до днес сантименталната атмосфера на отдавна отминали времена. Тук ви очакват очарователни калдъръмени улички, засенчени от старите къщи със специфични архитектурни щрихи и покривни тераси, ренесансови градски стени, красиви църкви, галерии под открито небе, ресторанти, предлагащи морски дарове, чиито свеж аромат прониква във всеки градски ъгъл. Има места, които човек трябва да посети поне веднъж в живота си и Ровин е едно от тях. Единствения начин наистина да го обикнеш, е да му се отдадеш. Какво може да се прави тук? Ами на романтично място е хубаво човек да се отдаде на романтични изживявания. Например морска разходка с традиционна рибарска лодка „батана“ или романтична вечеря в някой ресторант в най- популярната улица La Grisia, а защо не и посещение на църквата „Св. Eуфемия“ - внушителна структура, която носи името на покровителката на града.
Умаг - очарование, възхитителна природа и едни от най-великолепните плажове на полуострова. Кристално чистите морски води правят курорта перфектен за любителите на плуването от май до октомври. Умаг е идеално съчетание на история и съвремие.  Очарованието, блясъкът и луксът от миналото рефлектират и днес във венецианските къщи в ренесансов и бароков стил. Почти целогодишно туристите могат да се насладят на многобройни културни и спортни мероприятия. Посетителите на Умаг например могат да станат част от Световния тенис турнир, който се провежда ежегодно от 1990 г. насам, в най- големия спортен център в Хърватия, разположен в  Умаг. Непременно трябва да видите Морския фар „Савудрия“, построен е през 1818. Това е първия фар в света, в който за осветление се използва дестилиран газ от въглища. Според легендата, фара е залог за любовта на красиво хърватско момиче, с австрийския граф Метерних.
Опатия е люлката на европейския и хърватски туризъм, любима дестинация и на аристокрацията и на филмови и музикални звезди от световния шоубизнес. Тук се преплитат духа на централна и източна Европа, средиземноморското очарование и средновековната архитектура. Опатия се слави с добре поддържани градини и плажове, както и с 12 км. крайбрежна алея за разходки известна като “Lungomare”. Величествените хотели и аристократичните вили са само част от красивата градска част. Опатия е невороятен микс от море и планина, зелени паркове и синя вода, стари и нови сгради, тихи места за релакс и шумни заведения. Всичко това я прави привлекателна дестинация за туристи от цял свят.  Опатия е място, където се срещат морето и планината. Предимствата на Опатия са, че тя е разположена на тънка ивица суша между морето и планината Учка, което е уникална възможност за туристите да са на морска и планинска почивка едновременно. Любителите на природата, могат да се отправят на планинска разходка в Природния парк Учка, а почитателите на морските разходки могат да наемат лодка или яхта и да се отдадат на вълнуващо пътешествие до остов Црес. Ценителите на добрата храна пък не бива да пропускат рибарското селце Волоско, прочуто с многобройните си ресторанти с отлична кухня.
Пула е друг акцент от забележителните места в Хърватия. Наречен „умаления модел на Рим на брега на Адриатика", той е най-големия град в област Истрия, културен, икономически и туристически център. Климатът в Пула е мек, водата на морето е кристално синя, а природата е сякаш недокосната от човешка ръка. Произходът на Пула е свързан с митичната история на аргонавтите и техните преследвачи, които след като стигнали до южния бряг на Истрия,  останали силно очаровани от красотата му до такава степен, че решили да останат завинаги в него.  Дори Данте Алигиери, споменава Пула в творбите си. Несъмнено амфитеатърът в Пула е едно от най-известните места. Това е единствения оцелял римски амфитеатър с напълно запазени всички 4 кули и 3 римски архитектурни ордера. Той е сред 6-те най-големи римски арени в света. През последните десетилетия Арената е известно място за провеждане на международния филмов Фестивал на Пула, както и на множество концерти на открито. Някои от изпълнителите, гастролирали тук са Лучано Павароти, Андреа Бочели, Хосе Карерас, Дино Мерлин, Елтън Джон, Стинг и др.
 
За Пула:
Наречен „умаленият модел на Рим на брега на Адриатика", той е най-големият град в област Истрия, културен, икономически и туристически център. Климатът в Пула е мек, водата на морето е кристално синя, а природата е сякаш недокосната от човешка ръка. Населението се занимава основно с риболов и производство на вино, а туризмът се развива с изключително бързи темпове. Произходът на Пула е свързан с митичната история на аргонавтите и техните преследвачи, които след като са стигнали до южния бряг на Истрия са били очаровани от красотата му до такава степен, че са решили да останат завинаги в него. Пула има 3000 годишна история, с многобройни културни обекти, включително и впечатляващия римски амфитеатър, разположен в центъра на града. Дори Данте Алигиери, споменава Пула в творбите си. В Пула има повече от 20 км. морска ивица, и тук се намират някои от най-красивите плажове на Адриатическо крайбрежие.
Допълнителни екскурзии:
МАРШРУТ № 1 НАЦИОНАЛЕН ПАРК БРИОНИ


Екскурзия с посещение на Национален парк Бриони, с продължителност около 6 часа.

Цени: възрастен 50 лв.; дете до 12 г. - 25 лв. Цената е валидна при минимум 35 човека.
Цената включва:
транспорт и представител на туроператора.
Цената не включва:
вход за национален парк Бриони (билет за корабчето и за парка)  – цена за възрастен 160 HRK (~ 40 лв.), за деца от 4 до 12 г. 80 HRK (~20 лв.).

Парк Бриони се състои от 14 острова, събрали в себе си естествената природна красота, културното и историческо богатство на район Истрия. Групата от острови Бриони се намира на северозапад от бреговете на полуостров Истрия. В Бриони са събрани на едно място богато изобилие от редки видове флора и фауна. Освен сафари парк с екзотични тревопасни животни, на острова ще намерите и ценно културно наследство от римско и византийско време. До по-отдалечените части на острова може да се стигне с влакче. От края на 40-те години на миналия век, тук е имал лятна резиденция и Тито. През годините негови гости са били високопоставени лица и световни знаменитости. По негово нареждане са засадени различни екзотични растения и се отглеждат породи животни от цял свят. Днес парк Бирони има славата на един от най-красивите архипелази по Средиземноморието. 
МАРШРУТ № 2 РИМСКИЯ ГРАД ПУЛА И БАЛЕ


Екскурзия с посещение на град Пула и Бале, с продължителност около 6 часа.

Цени: възрастен 50 лв.; дете до 12 г. 25 лв. Цената е валидна при минимум 35 човека.
Цената включва:
транспорт и лицензиран екскурзовод на български език.
Цената не включва: Входна такса за Амфитеатъра в Пула – 40 HRK (~10 лв.); Храмът на Октавиан Август – 10 HRK (~3,6 лв.).
Град Пула е известен със своите многобройни забележителности, една от които е Римския амфитеатър, шестия по големина в света. Разглеждане на римския амфитеатър (отвън), Храма на Октавиан Август, Триумфалната арка на Сириус, древните градски крепости и други паметници на културата. Още едно от бижутата на Истрия е каменното градче Бале. Познато в античността като Castrum Vallis, то ще ви изненада с венецианския дворец Соардо-Бембо, с готическите фрески в църквицата „Свети дух“, с останките от праисторическия Истрозавър, с едни от най-добрите зехтини и вина в цяла Истрия, и не последно място, с неповторимата атмосфера по криволичещите улички и в може би най-чаровния джаз бар в цяла Хърватия. След кратка туристическа обиколка, свободно време за питие и потапяне в историята и чара на тази малка тайна съкровищница.
МАРШРУТ № 3 СЛОВЕНСКА РИВИЕРА


Целодневна екскурзия до Словения с посещение на Пиран и Копер с продължителност около 6 ч.
Цени: възрастен – 40 лв.; дете до 12 г.- 20 лв. Цената е валидна при минимум 35 човека.
Цената включва:
транспорт, водач на български език и обслужване от местен лицензиран екскурзовод.
Цената не включва:
лични разходи.

Обиколката включва посещение на историческия град - крепост Пиран и разходка из старата част, едно от най-великолепните места по крайбрежието на Истрия. Смята се, че името „Пиран“ е с келтски произход и означава селище на хълма. Под извисяващата се катедрала с камбанария във венециански стил, се е намирало овално вътрешно пристанище, което е било заменено през 19-ти век от елегантен градски площад, в чийто център днес се издига статуята на Тартини, композитор и цигулар роден в Пиран. Следващата спирка е град Копер. Особен интерес тук представлява Стария град от венецианската епоха. Тук се намират катедралата „Успение Богородично“ и удивителната сграда на Преториански дворец, който е бил седалище на губернатора на града по време на Венецианската република. 
МАРШРУТ № 4 ПЕЩЕРАТА ПОСТОЙНА ЯМА И ЗАМЪКА ПРЕДЯМА

 
Целодневна екскурзия до Постойна - Словения с продължителност около 8 ч.
Цени: възрастен – 40 лв.; дете до 12 г. - 20 лв. Цената е валидна при минимум 35 човека.
Цената включва:
транспорт и водач на български език.
Цената не включва:
комбиниран билет за пещерата Постойна яма и замъка Предяма – 29 евро. Таксата за билета се заплаща на място.
Вече близо 200 години пещерата е една от най-посещаваните туристически дестинации в Словения. Тя е с дълга история и е имала различно предназначение в миналото - била е склад, скривалище, бункер, а през Втората световна война германците са съхранявали в нея гориво. Символът на пещерата е сталагмитът брилянт, а най-известния представител на животинския свят е протеят (Proteus anguinus), вид риба, която може да оцелее без да се храни близо 10 години. Придвижването в пещерата се осъществява с електрическо влакче, но има и участък (около 2 км.), в който се върви пеша, за да може всеки да запечата в съзнанието си невероятната красота, сътворена от природата. Продължителността на целия преход е около 90 минути, след което има почивка за обяд и свободно време. Пътуването продължава към Предяма, където се намира и едноименния замък. Той буквално виси на 123 метрова скала, от където се открива прекрасна гледка към околностите. Отдалече терена изглежда почти невъзможен за строителство и човек започва да се чуди какви архитекти магьосници са успели да го измислят и реализират преди няколко века. Отстрани прилича повече на триизмерна компютърна анимация от съвременен фентъзи филм, отколкото на истинска сграда. Сгушен е в скалите, прилепен е до склона на планината до такава степен, че вътрешните стени на някои от помещенията са всъщност самите скали, в които са прокопани сводове и тунели.
МАРШРУТ № 5 РИБЕН ПИКНИК


Целодневна екскурзия с корабче и посещение на Ровин и Лимски канал, с продължителност около 6 ч. 

Цени: възрастен – 30 лв., дете до 12 г.- 15 лв. Цената е валидна при минимум 35 човека.
Цената включва: Е
кскурзоводско обслужване в Ровин на български език и разходка с корабчето.
Цената не включва: Обяд на корабчето с включени напитки: възрастен 200 HRK (~50лв.), дете (от 05.00 до 12.00г.) 100 HRK (~25 лв.). Не е възможно да се заяви екскурзията без да се заплати за обяд на корабчето.
Открийте красотата на приказните заливи и непокътнатата природа на лимския канал. Екскурзията започва с разходка в Ровин, която ще ви зареди с истинска естетическа наслада. Не случайно Ровин е смятан за най - романтичния град в Хърватия. Не малко творци в миналото са били пленени от това място и неговата забележителна красота. Жул Верн, бащата на фантастиката, в търсене на уникални места за романите си, избира именно Ровин като определяща дестинация за някои глави от неговия роман „Матиаш Шандор“. Маршрута продължава през живописния Лимски канал – един от най-красивите заливи на Истрия, част от дългата 35 км. лимска долина, простираща се до град Пазин. Заливът е с дължина 10 км., дълбочина 30 м. и ширина 600 м., заобиколен е от стръмни гористи хълмове от двете страни, на места достигайки до 100 м. надморска височина. Тук ще имате възможност да поплувате в чистите води на Адриатика, а през това време грижливия екипаж ще ви приготви вкусен обяд от прясна риба.
МАРШРУТ № 6 НАЦИОНАЛЕН ПАРК ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА


Целодневна екскурзия до Плитвице с продължителност около 12 ч.

Цени: възрастен - 68  евро.; дете до 12 г.- 34 евро. Цената е валидна при минимум 25 човека.
Цената включва:
транспорт, водач на български език и входни билети.
Цената не включва:
лични разходи.

Това е най-красивия и известен хърватски природен национален парк, който се състои от 16 свързани чрез водопади езера, образувани между планинските масиви „Мала Капела“ и „Плесевица“. Наред с езерата, в непосредствена близост до каскадите има малки горски пътеки и дървени мостове, по които се придвижват посетителите, а с лодка може да се прекоси и най-голямото езеро Koзяк. Националния парк Плитвички езера е вписан в регистъра на ЮНЕСКО за световно природно наследство и се посещава от около един милион туристи годишно. Разглеждане на прочутия карстов природен феномен, по един от туристическите маршрути с продължителност на прехода около 4 часа. Носете удобни обувки и топли дрехи.
МАРШРУТ № 7 СКРИТИТЕ СЪКРОВИЩА НА ИСТРИЯ
    

Целодневна екскурзия с посещение на Грожнян, Мотовун и Паладини с продължителност около 8 ч. 
Цени: възрастен – 50 лв.; дете до 12г.- 25 лв. Цената е валидна при минимум 35 човека.
Цената включва: транспорт и лицензиран екскурзовод на български език.
Цената не включва: дегустация на продукти с трюфели и обяд с  напитки в „Карлич трюфели“ - 200 HRK (~50 лв.), автобус до върха на Мотовун по желание – 20 HRK (~5 лв.).

Присъединете се кум групата за едно пътуване до Истрия, за да ви покажем зелените хълмове и многобройни лозови масиви. Ще посетим средновековни градове, заградени от крепостни стени, разположени на живописни хълмове, откъдето се откриват спиращи дъха гледки към близките долини, полета и планини. Град Грожнян - кацнал на една скала, прекрасно място, в което и днес световноизвестни артисти намират истинско вдъхновение. Град Мотовун - място с изразен средновековен вид, построено върху останките на замък, разположен на върха на хълм. Обиколката на града започва с безплатна дегустация на продукти с трюфели, домашен зехтин, вино от района на Истрия и местна ракия. Градът е известен с богатата си история и традиции, живописна атмосфера и незабравима панорамна гледка, която включва километри от неустоимия пейзаж на полуострова. Следва малкото селце Паладини, където живее най-известния ловец на трюфели в цяла Истрия. Трюфелите имат специфичен аромат и се считат за афродизиак. Те са гъби, които растат под земята и се намират с помощта на специално обучени кучета. Има бели, черни и други видове, като освен по цвета се категоризират и по качеството им. Виреят на ограничени места, трудно се култивират и още по-трудно се откриват. В книгата на рекордите Гинес е записан най-големият трюфел тежащ 1300 грама, който е намерен в околностите на Мотовун. Стопаните на специално обучените кучета за лов на трюфели лично ще ви демонстрират как се намират трюфели, а  после ще ги добавят към вкусния обяд. Разбира се, ще има и дегустация на местни ракии, вино и зехтин.
МАРШРУТ № 8 ШОПИНГ МАНИЯ В ИТАЛИЯ


Целодневна екскурзия с посещение на аутлет близо до Триест и замъка Мирамар с продължителност около 8 ч.
Цени: възрастен – 50 лв.; дете до 12 г.- 25 лв. Цената е валидна при минимум 35 човека.
Цената включва:
транспорт и водач на български език.

Отпътуване за Италия рано сутринта на шопинг терапия в известния италиански аутлет Палманова. Там ще можете да закупите стоки на световни марки като Guess, Tommy Hilfiger, Adidas, Beneton, Calvin Klein, GAP, Kappa, Nike, Puma, Rifle и много други на фабрично-заводски цени. След хаоса на пазаруването следва посещение на парка и прекрасните градини на замъка Мирамар в Триест. Надвесен над самия ръб на брега, замъкът Мирамар е перлата в короната на Триест. Легендата разказва, че основателя на замъка, ерцхерцог Максимилиан, бил изненадан от буря, която разбила Гриняно. Той бил така омагьосан от местността, че решил да се установи на този бряг. Мирамар се превръща в декор на романтичната любовна история между ерцхерцога и неговата съпруга Шарлот. Замъка е заобиколен от един от най- големите паркове в северна Италия, който е превърнат в резерват. Една част от него е оформена като италианска градина, която плавно се спуска към морето до самата вода.

Важно: Описаните допълнителни екскурзии се осъществяват само от хотели в района на Пореч. За другите хотели в Пула, Ровин, Умаг и Опатия, се прилагат индивидуални цени по запитване.Повече информация и резервации:
Повече информация и резервации:
ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА: 02/951-57-57, 02/953-10-74, 02/953-10-75, 02/951 51 15
ЗА ПЛОВДИВ: 032/637-405, 637-407
ЗА РУСЕ: 082/824 896
ПО ИНТЕРНЕТ: [email protected]
Оферта № П89653
Етикети: великден в истрия, хърватия великден, истрия великден, пореч, пула, великден пореч, великден пула, хърватска самолет, самолет хърватия, екскурзия до хърватия, почивки в хърватия, почивки в истрия, почивки в пореч, почивки в пула, хърватия почивки, екскурзии истрия, великденски празници истрия хърватия, brioni hotel pula 3*, valmar zagreb hotel porec 4*, великден 2017 истрия, великден 2017 хърватия, оферти великден хърватия, почивка в хърватия, почивка в истрия, оферти великденски празници 2017, великденски празници в хърватия, emerald travel harvatia, хърватия с емералд травел, чартър хърватия, хърватия чартъренн полет, ровин, rovin, rovinij, самолет хърватия, harvatska 2017, самолетна екскурзия хърватия, плитвички езера хърватия, национален парк бриюни, магията на полуостров истрия, villas rubin resort, pinia residence, почивки хърватия 2017, хърватска, лято 2017 в хърватия, почивки риека, опатия 2017, opatija, opatia, pochivki opatija, lqto croatia, lyato 2017, croatia holiday, summer in croatia, атрактивни почивки, bike holiday, tennis holiday, tennis tournament croatia, велосипеди, тенис турнир хърватия, plaj opatija, екскурзия опатия, опатия кралицата на адриатика, истрия изкуство, култура, история и природа, магията на истрия, пещерата постойна яма, замъка предяма, национален парк плитвички езера, риека и остров кърк, рибен пикник, най-добрата дестинация за почивка, луксозна почивка, ремисенс, remisens, smart selection, смарт селекшън, kulturen turisam, културен туризъм, амбасадор, remisens ambasador, opatia vakancia, опатия почивка, опатия екскурзия, опатия
* Уважаеми клиенти, информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. Възможни са последващи промени, за които потребителите се уведомяват след обработване на онлайн заявката и преди подписване на договор.