Програма:   Plovdiv Tour
 Дата на отпътуване:  
 Брой туристи:  *  в т.ч. бр. деца от 2 до 12 г.
 Настаняване / вид стаи:  
 Хранене на база:  
 Трите Ви имена по паспорт:  *
/ Необходими за договор /
 ЕГН:  
/ Необходими за договор /
 № паспорт/лична карта:  
/ Необходими за договор /
 Град:  
/ Необходими за договор /
 Пощенски Код:  
/ Необходими за договор /
 Адрес:  
/ Необходими за договор /
 E-mail:  
 Телефон:  *
 Факс:  
 Начин на плащане:  
 Коментар и допълнителна информация:  
Запознат съм със Стандартния формуляр за предоставяне на информация
Съгласен съм с Общите условия за туристически пакет
Желая да получавам актуални оферти на e-mail
С отбелязване на това поле, давам своето изрично и свободно съгласие „ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ“ ООД да събира, обработва и съхранява предоставените от мен по-горе лични данни, съгласно Политиката за поверителност, за целите на обработването на направената от мен резервация.

Чрез изпращането на Вашето съобщение Вие заявявате, че сте запознат/а с нашата Декларация-съгласие за защита на личните данни.

Администраторът на данни е „ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ“ ООД, ЕИК 130161302. Посочените от Вас лични данни ще бъдат обработвани от „ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ“ ООД в съответствие с разпоредбите на Регламент (ЕС) № 2016/679 на ЕП (GDPR) и относимото национално законодателство.

Личните данни, предоставени с изпратеното от Вас съобщение, ще бъдат обработвани от „ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ“ ООД единствено за целите на обработването на направената от туриста резервация. Предоставените от туриста телефонен номер и електронна поща ще послужат за потвърждение на резервацията чрез обаждане и/или чрез изпращане на имейл. Данните от попълнената заявка ще бъдат предоставени на партньори на ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ, с цел изпълнение на заявката за резервация и за допълнителни уточнения и промени във връзка с резервацията.

Данните се съхраняват в архива на „ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД за максимален период от 5 години, след което се унищожават.

Искаме да Ви уведомим, че разполагате с:

1)  Право по всяко време да оттеглите свободно даденото от Вас съгласие за обработка на личните Ви данни, с цел предоставяне на отговор на изпратеното от Вас съобщение по-горе;

2)  Право на достъп, заличаване и коригиране на данните;

3)  Право да възразите срещу обработването на личните Ви данни или срещу предоставянето им на трети лица;

За да упражните горепосочените права, моля свържете се с нас на имейл или като изпратите писмено заявление до адреса на „ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ“ ООД в : гр. София, район „Триадица“, ул. „Доспат“ № 24,

4)  Правото да се обръщате към Комисия за защита на личните данните.

* Задължителни данни
* Уважаеми клиенти, информацията публикувана в този сайт е с информационна и рекламна цел. Възможни са последващи промени, за които потребителите се уведомяват след обработване на онлайн заявката и преди подписване на договор.


Last Minute Оffers
ТОП
оферта
Ранни записвания Египет от Варна - Есен 2020
Кайро и Хургада със 7 нощувки
ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.04.2020